En kort gåtur fra Mandal sentrum, gjerne via utsiktspunktet Uranienborg, ligger Oasen. På baksiden av bygget venter livlige mennesker med nytraktet kaffe og perfekt blandet husholdningssaft. Velkommen!

Hovedpastor

Image

Daniel Kolltveit

Daniel (30) er gift med Victoria og sammen har de fire barn. Daniel har en bachelor i Ledelse & Teologi fra HLT, i tillegg til å være utdannet lærer. Som pastor er Daniel visjonsrettet, relasjonell, og glad i å se kreativtet få utfolde seg. På fritiden er han en habil hobbymøbelsnekker som lager alt fra dukkevogner til fuglekasser.

Campuspastor

Image

Jan Frithjof Bay Gundersen

Jan Frithjof (60) er gift med Randi og sammen har de tre barn. Jan Frithjof har arbeidet i bilbransjen  i en årrekke før han ble involvert i arbeid med rusavhengige og etterhvert bibelskole. Fra august 2023 begynte han som campuspastor i Mandal. Randi og Jan Frithjof har også vært engasjert med ekteskapsarbeid og holdt kurs for ektepar i mange år. På fritiden finner du gjerne Jan Frithjof i båten eller på en golfbane med grønne enger. 

Hjelpe til på team?

I Oasen er vi gode på å samarbeide. Vi har mange team med frivillige som bidrar på forskjellige områder! Vil du være med å tjene på team? Vi har team innenfor media, vertskap, lovsang, produksjon, søndagsskole, ungdomsarbeid etc. Ta kontakt!

Adresse

Menighetsbygning

Gjervoldstadveien 15, 4514 Mandal

Kontor på Tangvall, Søgne

Rådhusveien 43, Søgne

Følg oss på Instagram

Frimat
Image