Midt mellom det nyutviklede Tangvall sentrum og sommerparadiset Høllen finner du Oasen, en herlig, levende flergenerasjonsmenighet med alltid smilende sørlendinger. Velkommen!

Hovedpastor

Daniel Kolltveit Profil

Daniel Kolltveit

Daniel (30) er gift med Victoria og sammen har de fire barn. Daniel har en bachelor i Ledelse & Teologi fra HLT, i tillegg til å være utdannet lærer. Som pastor er Daniel visjonsrettet, relasjonell, og glad i å se kreativtet få utfolde seg. På fritiden er han en habil hobbymøbelsnekker som lager alt fra dukkevogner til fuglekasser.

Campuspastor

Wiggo Skagestad

Wiggo Skagestad

Wiggo (62) er gift med May Brit og sammen har de tre barn. Wiggo har lang erfaring fra å være pastor i både nordnorge og Kristiansand før han begynte i Oasenkirka februar 2023. Wiggo beskriver seg selv som beskjeden, frimodig og avslappet og har en spesiell lidenskap for å se neste generasjon få tak i Guds ord og livet med Jesus.

Medpastor

Gunn Marie Sandrib Jenssen

Gunn Marie Sandrib Jenssen

Gunn (54) er gift med Jan Inge og ansatt som medpastor på deltid. Hun jobber også som resepsjonist på Thon hotell i Kristiansand. Gunn er en energisk pastor med lidenskap for bønn. Hun har bl.a. ansvar for menighetens bønnearbeid og Frimat. Utenom arbeidstid er det en god kopp kaffe latte som gjelder, gjerne med bibelen like ved.

Hjelpe til på team?

I Oasen er vi gode på å samarbeide. Vi har team med frivillige som bidrar på forskjellige områder! Vil du være med å tjene på team? Vi har team innenfor media, vertskap, lovsang, produksjon, søndagsskole, ungdomsarbeid etc. Ta kontakt.

Adresse

Menighetsbygning

Linneflaten 7, Søgne

Kontor på Tangvall

Rådhusveien 43, Søgne

Følg oss på Instagram

Frimat
Image